Annons
Nyheter

Misstänkt mordbrännare anhållen

Den 36-årige trelleborgare som greps vid ettiden i natt misstänkt för ett inbrott i Aggarp under onsdagskvällen anhölls under torsdagen misstänkt för två fall av mordbrand samt ett fall av grov stöld och ett fall av försök till grov stöld.
Nyheter • Publicerad 27 juni 2002

(Ny version) Sammanlagt gjordes fyra inbrott i trakten kring Svedala och Aggarp under onsdagskvällen. I två fall anlades bränder i samband med inbrotten. Polisen har knutit den gripne 36-åringen till åtminstone ett av inbrotten men misstänker alltså att han kan vara inblandad även i de övriga. - Det finns vissa iakttagelser gjorda men vi ska utreda det vidare under dagen, säger Anders Carlsson på polisen i Ystad. Den nu gripne mannen är bosatt i Trelleborg och enligt polisen tidigare dömd för inbrott men är inte känd som anläggare av bränder. Polisen i Ystad kommer under dagen även att diskutera med kollegorna i Lund om mannen kan ha något med den senaste tidens anlagda bränderna i Staffanstorp att göra.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons