Annons
Nyheter

Maskerade män överföll kvinna

En kvinna blev i onsdags överfallen utanför sitt hem som ligger i närheten av Skurup. Två maskerade män gav sig på henne med ett bollträ och lämnade henne sedan skadad på marken.
Nyheter • Publicerad 27 november 2003

- Gärningsmännen är okända för kvinnan, men av utredningstekniska skäl kan jag inte kommentera omständigheterna närmare, säger Mats Hammar som är inre befäl vid Ystadspolisen. Det var i onsdags eftermiddag som männen attackerade kvinnan som bor på en lantgård i kommunen. Överfallet ägde rum på gården utanför bostaden. En av männen höll fast henne medan den andra slog henne med ett bollträ. Därefter lämnade de henne på marken. Med hjälp av en närstående lyckades hon ta sig till Ystads lasarett. Där tog polisen också upp hennes anmälan. Omfattningen av kvinnans skador är ännu oklar. - Det verkar som om männen har slagit mot de mjukare delarna av kroppen. Hon har värjt sig med armar och ben och ena armen såg konstig ut. Det kan möjligen vara en fraktur, men jag vet inte säkert. Vi har rekvirerat journalen och anteckningarna men inte fått dem än, säger Mats Hammar. Även om Mats Hammar är mycket förtegen om omständigheterna kring brottet medger han att det finns vissa spår att gå på. - Det finns bakgrundsmusik till det här så vi har lite att gå på, säger han.

Helena Blendberg helena.blendberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons