Annons
Nyheter

Man ihjälskjuten i Malmö

En man sköts till döds på parkeringen vid Sibbarps kallbadhus vid lunchtid.
Nyheter • Publicerad 11 maj 2011

En man på väg till kallbadhuset uppger att en man 25-årsåldern sköts i huvudet av en annan man som sedan flydde.

Den skjutne sjönk ihop i knäböjande ställning mellan två parkerade bilar, berättar ögonvittnet i telefon för Sydsvenskan. Enligt en annan person på plats bar den skjutne arbetskläder.

Annons

Den svartklädde gärningsmannnen flydde mot campingen och jagas enligt uppgift av polis.

Det misstänkta mordet inträffade ungefär kvart över tolv, enligt en kvinna som skulle hämta sin bil, men såg att det låg en kropp alldeles intill den. I det ögonblicket hörde hon ambulans och polis köra in på platsen.

Senare spärrades större delen av parkeringsplatsen av och även ett mindre område nära gång- och cykelstigarna. Polisen fotograferade mordplatsen, där offret fortfarande låg kvar. Offrets identitet var inte klar. Möjliga vittnen förhördes.

En grupp människor stod också och väntade på att komma åt sina bilar. Andra var chockade eller bara nyfikna. Bussarna hade lite svårigheter att ta sig fram på Strandgatan, rapporterar Sydsvenskans Daniel Persson från platsen.

Henrietta Johansson
Mikael Anjou
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons