Annons
Nyheter

Mamma lämnade sonen i kyrka

En förvirrad kvinna lämnade sin treårige son sovande i en barnvagn inne i Fridhems kyrka i Malmö på fredagen vid middagstid. Det rapporterar Sydsvenskans nätupplaga.
Nyheter • Publicerad 24 maj 2002

Sen gick mamman ut ur kyrkan, gick till en klädbutik i närheten och snattade för flera tusen kronor. Hon slapp undan butikspersonalen, men greps av förbipasserande efter att hon anfallit en äldre dam längre ner på Regementsgatan. Kvinnan bor tillsammans med sonens pappa. Paret har ytterligare ett barn. Socialtjänsten i Malmö fick inledningsvis ta hand om pojken, innan polisen hunnit informera pappan, som sedan sattes i en patrullbil för att ta hand om sitt barn. Mamman är 35 år gammal och enligt vad polisen visste på fredagseftermiddagen har hon ingen historia av psykiska sjukdomar.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons