Annons
Nyheter

Larm om psyksjuk tysk

Rikskriminalen har skickat ut ett gränslarm om en beväpnad, psykiskt sjuk tysk man som kan vara på väg till Sverige. Mannen som försvunnit från sitt hem i södra Tyskland har tidigare sagt att han tänker åka till Sverige.
Nyheter • Publicerad 6 februari 2007

Därför hålls skärpt uppsikt efter honom bland annat i färjelägena i Skåne och vid Öresundsbron. Men varken den svenska eller danska polisen har ännu några

spår efter mannen eller hans bil.

Annons

Tysken har stått under läkarvård och enligt en läkare som den tyska polisen talat med är han i dåligt skick. Han är inte misstänkt för några brott.

-Mannen försvann i går. Han ska ha ett vapen med sig. Vi fick efterlysningen via Interpol och har larmat tullen och alla polisdistrikt med gränser eller bro- färjeförbindelser till utlandet, säger vakthavande befäl vid Rikskriminalen Anders Frantzén till TT.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons