Annons
Nyheter

Kristianstadsbo bakbands och rånades

En 55-årig man blev vid midnatt, natten till tisdagen rånad och bakbunden i sitt hem i Slättaröd utanför Bjärnum. Rånarna är fortfarande på fri fot. Mannen bor avsides och ensam. Han hade lagt sig att sova när han vaknade av att två maskerade män tagit sig in i huset genom att krossa ett fönster.
Nyheter • Publicerad 13 januari 2004

Rånarna misshandlade mannen med en kofot och hotade honom med ett hagelgevär. De försökte också öppna mannens kassaskåp. När det inte lyckades band de 55-åringen och lämnade huset. Mannen lyckades komma loss efter cirka en timme och fly till en granne, som larmade polisen. Han började må allt sämre och fördes i ambulans till akuten på CSK. Rånarna uppskattas vara i 20-årsåldern. Enligt spåren på marken försvann de från huset i en bil. Polisens tekniker kommer under tisdagen att undersöka mannens hem i sökandet efter spår från rånarna. Text: Lennart Svenezon

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons