Annons
Nyheter

Kan man få bort ”kärlekshandtag”?

Nyheter • Publicerad 25 november 2005

Jag vill gratuleratill ett kanonjobb i Biggest Loser, har följt hela serien från början till slut och Sverige kunde inte fått en bättre coach än du!

Mitt namn är Emma, jag är 19 år gammal och har ett litet problem. Jag, som så många andra är en livsnjutare. Jag tycker jättemycket om mat, men tyvärr lägger det sig på magen och ryggen. Jag har så kallade ”kärlekshandtag” Min fråga till dig är, går det överhuvudtaget att få bort dem?

Annons

Jag är 162 cm lång och väger runt 59 kilo. Jag har verkligen gått in i mig själv och lyssnat på allt som du sagt till de på Biggest Loser och tagit till mig vartenda ord. Jag har till och med skaffat mig en coach som ska peppa mig till att börja träna osv.

Dessvärre vet jag inte hur jag ska göra. Sedan finns det ett annat problem, jag är vegetarian men jag äter fisk. Hur lägger man upp en bra kost med det, vilka matfetter är bra?

Jag vet att du håller på med bodybuilding, men kanske kan du hjälpa mig med?

Jag kommer att vara dig evigt tacksam för att du läser detta brev. TACK Pauline för en kanon bra start på hösten. Du är min nya favorit!

Med vänliga hälsningar från Emma

Hej Emma,

ALLA älskar mat. Även jag. Tyvärr blir man inte snyggt välformad av det.

Det som gäller för ALL fettreduktion är att hålla strikt diet och träna hårt. Då försvinner även ryggfett och dylikt. Varför är du vegetarian? Det hjälper dig inte för att förbättra figuren. Låt kosten bestå av grönsaker, små mängder nötter, havregrynsgröt, fisk, kycklingfilé och magert nötkött som lövbiff. Glöm inte bort magra mjölkprodukter för att få i dig mer protein och kalcium. Viktigt!

Emma, lär dig så mycket du orkar om kost och träning. Låna/köp böcker, anlita en tränare eller någon kunnig. Ju mer du vet, desto bättre blir resultaten.

Lycka till, Pauline Nordin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons