Annons
Nyheter

Hur får man din perfekta kropp?

Nyheter • Publicerad 16 november 2005

Jag måste bara säga att jag tycker det är fint med vältränade tjejer, och du har verkligen den perfekta kroppen! Vill bara fråga några saker, om det går för sig!? Hur ofta tränar du, och vad kör du med för vikter? Säg gärna några övningar, vikt, samt hur många rep och set du kör?!

Sen undrar jag hur ofta, och vad man bör träna, för att bli så stark, samt ha kvar sin enastående kondition, som jag redan jag har?!

Annons

För det är nämligen så att jag spelar innebandy, och vill bli ännu starkare, och fortfarande ha kvar min kondition. Har tränat på gym ett bra tag, men vill gärna ha lite tips, gärna från en sådan som dig, som verkligen kan mycket (:

Ha det bra, så kommer jag fortsätta föjla dig i "Biggest loser" (hehe)

Tack på förhand, Joakim

Hej Joakim,

Jag tränar styrketräning 3-5 ggr I veckan. Vilka vikter jag kör med varierar beroende på övning och dessutom blir de ju tyngre med tiden..Vikterna är ju inte konstanta. Jag kör basövningar som skivstångsrodd, knäböj, marklyft, chins och dips. Vanligtvis ligger rep-antalet mellan 3-6. Det kan dock varieras ibland men någon mer här och där. Ibland kör jag 1-reppare också.

Att träna för att bli stark kräver inte så många pass i veckan. Två är lagom som komplement till annan sport. Att ha kvar konditionen är heller inte svårt sålänge du fortsätter träna den!

Mvh Pauline

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons