Annons
Nyheter

Hitta rätt i VM-landet - ladda ner lite resetips i pdf-format

Många livsmedel och maträtter heter ungefär det samma på svenska och tyska. Men inte alla! Här bjuder vi på lite inromation om tyska maträtter och lite om Tyskland från a-z. Ladda ner dem i pdf, skriv ut och ta med dig på resan söderut.
Nyheter • Publicerad 12 juni 2006
Foto: 

Tyskland är semesterlandet nummer ett i Europa i år. Fotbolls-VM som just har inletts kommer att locka mängder av turister till landet som i vanliga fall de allra flesta bara kör tvärs igenom. Många kommer säkert att bli positivt överraskade. Tyskland är ett varierat land med sina många regioner. Dessutom ligger prisnivån ofta lägre än i de flesta andra EU-länder. Här beskriver vi fotbolls-VM:s värdland från A–Z, på vårt lite personliga sätt. Klicka på länken bredvid pdf-symbolen ovan så hittar du sidorna.

Lycka till och trevlig resa!!!

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons