Nyheter

Guldkupp i Svedala

Vid halvfyra-tiden på tisdagsmorgonen körde två okända män in en Nissan King Cab genom entrédörren till Guldsmedjan på Storgatan i Svedala.
Nyheter • Publicerad 28 oktober 2003

Ett vittne som vaknade av den kraftiga smällen såg hur de båda männen därefter plockade med sig allting som de kom åt i butiken. Värdet på det stulna var på tisdagseftermiddagen inte klart. Därefter misstänker polisen att männen stulit en bil och lämnat Svedala. Polisen misstänkte till en början att kuppen mot guldbutiken i Svedala kunde ha samband med ett liknande brott mot en klädbutik i Sjöbo och en dumpad stulen bil i hamnen i Limhamn. Men på tisdagseftermiddagen uppgav polisen att man inte längre såg något tydligt samband mellan dessa brott. Polisen hade inte heller gripit några misstänkta personer.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.