Annons
Nyheter

Gripna för Etageskott dömda tidigare

En av de två män som misstänks för skjutningen mot nattklubben Etage i Malmö har tidigare skjutit mot en människa. Den 22-årige mannen är knuten till det kriminella gänget Brödraskapet, skriver Sydsvenskan.
Nyheter • Publicerad 24 juli 2007

Han släpptes i januari efter att ha dömts till två och ett halvt års fängelse för grov misshandel - då han sköt en jämngammal man i benen. Skjutningen tros ha varit en hämnd för en tidigare gänguppgörelse. 22-åringen är dessutom dömd för flera grova bedrägarier.

Den andre mannen som gripits för skotten mot Etage, en 23-åring, är straffad 17 gånger. Mestadels för ringa narkotikabrott och olika trafikbrott. Det var tidigt i torsdags morse som två män avlossade 3-4 skott från en moped. Skotten tog i klubbens entréfasad och ingen skadades. TT 

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons