Annons
Nyheter

Fortsatt bråk om partistöd

Hoppet står till Region Skånes nya ledning när Harry Franzén, Centrumdemokraterna, försöker få rättelse när det gäller skrivelser om utbetalning av partistöd.
Nyheter • Publicerad 7 januari 2003

Franzén har tidigare begärt att dåvarande regionstyrelsens ordförande, Carl Sonesson (m), skulle låta honom ta del av de många skrivelser som Franzén påstods ha skrivit. Han har inte fått svar av Sonesson, trots att det snart gått åtta månader. Franzén hänvisar till de påstådda skrivelserna, där han skulle ha begärt partistöd. Eftersom han inte fått svar eller bevis som visar att han faktiskt skrivit i ärendet överväger han att anmäla Region Skåne för falsk tillvitelse, förtal med mera. Harry Franzén förbehåller sig rätten att begära skadestånd och han vill ha en offentlig ursäkt, skriver han till Uno Aldegren på nyårsafton. Harry Franzén är under den nya mandatperioden inte aktuell för regionpolitiken.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons