Nyheter

Fortsatt besvärligt i trafiken

Även på torsdagen är det besvärliga förhållanden ute i den skånska trafiken.
Nyheter • Publicerad 21 mars 2013
Trafikläget vid 8-tiden på torsdagen. Grönt, inga kända problem; gul, risk för besvärligt väglag; rött, besvärligt väglag.
Trafikläget vid 8-tiden på torsdagen. Grönt, inga kända problem; gul, risk för besvärligt väglag; rött, besvärligt väglag.Foto: 

Det råder ingen vädervarning från SMHI över land, men det fortsätter att snöa och vinden gör att vägarna snabbt blåser igen på vissa ställen. Enligt trafiken.nu så råder det risk för besvärligt väglag på i stort sett alla europa- och riksvägar i Skåne, med undantag för nordvästra delen av landskapet. Värst är det på riksvägarna 9, 11, 13 och 19 i östra Skåne.

Skånetrafiken har inga allvarligare störningar att rapportera om. Tidigare på morgonen var det en del förseningar på regionbussarna i norra Skåne, men dessa meddelanden har tagits bort från Skånetrafikens hemsida strax före klockan 8.

Senaste informationen om trafikläget hittar du på: http://trafiken.nu/sv/Skane/Trafiklaget/

Enligt polisen så har natten och morgonen varit lugn och det finns inga större incidenter att rapportera om.

I Simrishamn voltade en tidningsbil strax före klockan 6. Föraren chockades, men polisen har inga uppgifter om några allvarliga fysiska personskador.

Strax efter klockan 01 körde en personbil in i ett träd utanför Svedala. Där finns i nuläget inga mer uppgifter om skadeläge.

Carl Johan EngvallSkåneSMHISkåne,Skånetrafiken

Carl Johan Engvall
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.