Annons
Nyheter

Flicka bortrövad i Kristianstad

Mitt framför ögonen på kompisarna drogs den unga tonårstjejen in i en mörkblå BMW. Skräckslagen skrek hon på hjälp. Det hände i Kristianstad strax före klockan åtta i morse.
Nyheter • Publicerad 19 mars 2003

Den dramatiska kidnappingen som av polisen stämplas som olaga frihetsberövande, iscensattes vid Saluhallen på Västra Boulevarden i centrala Kristianstad. BMW:n körde upp vid sidan om flickan, hon slets in i bilen och så försvann den söderut. Flickans kamrater slog omedelbart via mobiltelefon larm till polisen som satte in ett stort pådrag efter BMW:n. Tjugo minuter efter dramats upptakt upptäcktes den efterspanade bilen på E22 och stoppades vid Shell i Tollarp. I den fanns två män och en kvinna samt den unga tonårsflickan. Alla fyra fördes till polishuset i Kristianstad. De två männen och kvinnan förklarades gripna. Samtidigt inleddes förhör både med dem och den målsägande tonårsflickan. - Vi vet ännu inte vad som utlöst den här historien och hur den slutar. Vi måste först höra både flickan och de övriga inblandade, förklarade inre befälet kommissarie Agneta Nyström för Kristianstadsbladets nätupplaga på tisdagsförmiddagen. Text: Ulf Matson

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons