Annons
Nyheter

Flera halkolyckor i Sydskåne

Halkan ställde till stora problem för trafikanterna i Sydskåne på torsdagsmorgonen. Flera avåkningar inträffade under morgontimmarna. En lastbil välte vid halvsjutiden på riksväg nio i höjd med Mossby, där också en personbil ungefär samtidigt körde av vägen.
Nyheter • Publicerad 22 december 2005

Sannolikt orsakades båda olyckorna dess olyckor av det hala väglaget. Väg nio var helt avstängd under tiden som lastbilen, som spärrade båda körbanorna, kunde bärgas. Inga människor fick dock några fysiska skador.

Strac före klockan sju kolliderade två erspnbilar på väg 101 vid Alstad. Sannolikt orsakades också den kollisionen av det hala väglaget.

Även övriga skåne drabbades av diverse avåkningar. En personbil körde strax före halvsju på morgonen in i vajerräcket på väg 118 strax norr om Rinkaby. Trafikolyckor inträffade också på väg 111 mellan Ättekulla och Brohult, utanför Helsingborg samt på väg 107 mellan Bjuv och Broby. Inga allvarligare personskador har dock rapporterats in som en följd av olyckorna.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons