Annons
Nyheter

Fem män åtalas för sexköp på bordell

Nyheter • Publicerad 9 augusti 2005

Ytterligare fem män åtalades på måndagen för inblandning i den skånska kopplerihärva med unga utländska kvinnor som nystades upp i början av året. Samtliga fem åtalas för att ha köpt sex av kvinnor på olika bordeller i Skåne, skriver Sydsvenskan.

En del av männen har pekats ut av de prostituerade. Andra har identifierats av polisen genom spaning och telefonavlyssning.

Annons

Totalt har närmare 20 sexköpare identifierats, men endast sju av dessa har åtalats. De övriga männen har erkänt och får i stället ett strafföreläggande. Det innebär att de får betala omkring 50 dagsböter vardera och slipper rättegång, skriver Helsingborgs Dagblad.

Tidigare har sju män åtalats för sin inblandning i härvan. Rättegången mot dessa inleds på tisdagen i Helsingborgs tingsrätt. (TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons