Annons
Nyheter

Bridgetävlingar satsar på storleken

Förberedelserna för årets bridgefestival i Malmö är i full gång. Festivalen satsar på att ta sig in i Guinness rekordbok genom den största landskamp som varit mellan två länder Sverige och Danmark.
Nyheter • Publicerad 23 februari 2004

Den 19 juni-3 juli fylls Malmömässan med bridgespelare från hela världen. Då är det meningen att det ska bli den största bridgetävlingen någonsin. 5000 dagliga besökare från ett femtiotal länder väntas delta i bridgefestivalen. Förutom alla dem som följer tävlingarna på plats, kommer runt1 miljon bridgespelare runtom i världen att följa tävlingarna via Internet. Under de två veckor som festivalen pågår kommer Europeiska mästerskapen i lagbridge att spelas. Parallellt med EM spelas SM-finalerna i bridge. Som tredje stortävling arrangeras Chairman's Cup, en öppen lagtävling där alla kan vara med. Den 30 juni är det dags för bridgen att ta sig in i Guinness rekordbok genom den största landskamp som varit mellan två länder Sverige och Danmark.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons