Annons
Nyheter

Brand ödelade elevhem på Bollerup

Vid halv tretiden i natt larmades räddningstjänsten ännu en gång till en brand i ett mindre elevhem på Bollerups naturbruksgymnasium i Tomelilla.
Nyheter • Publicerad 20 februari 2007
Bild: Bass Nilsson
Bild: Bass NilssonFoto: 

Bara några timmar tidigare hade räddningstjänsten varit och släckt en brand i elvehemmet.Vid 22-tiden på måndagskvällen var branden, som började i köket, under kontroll och en stund senare lämnade räddningspersonalen platsen.Men några timmar senare började det brinna på nytt i samma byggnad. Den här gången var taket helt övertänt. Enligt polis och SOS Alarm finns det ännu inga uppfgifter om hur stora skador det blev på elevhemmet.Branden orsakade ett kraftigt gnistregn och räddningspersonalen fick inrikta arbetet på att undvika att elden spreds till intilliggande byggnader.Ingen människa har kommit till skada.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons