Annons
Nyheter

Bojkott av material från SD

Även Svensk Direktreklam har sagt nej till att dela ut Sverigedemokraternas kampanjtidning i Svedala, enligt ett pressmeddelande från Sverigedemokraterna.
Nyheter • Publicerad 14 november 2007

Tidigare har Posten beslutat att inte distribuera senaste numret av SD-kuriren eftersom den innehåller konstnären Lars Vilks teckning av profeten Muhammed som rondellhund.Posten ser det som en säkerhetsrisk att dela ut tidningen. Svensk Direktreklam har meddelat att man endast delar ut politisk information åt de nuvarande riksdagspartierna, skriver SD i pressmeddelande.

"Att både Posten och dess främste konkurrent vägrar att dela ut information från ett viss politiskt parti är ett allvarligt hot mot den fria åsiktsbildningen", säger SD:s ordförande Jimmie Åkesson i en kommentar. TT 

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons