Annons
Nyheter

Beväpnad man greps av polis

Polisen i Helsingborg kunde klockan 15 på onsdagen gripa en person som misstänks vara den beväpnade man som har varit efterspanad de senaste timmarna.
Nyheter • Publicerad 29 maj 2002

Den misstänkte körde i diket på Västkustvägen och en polispatrull var snabbt framme och kunde gripa mannen. Det rapporterar nätupplagan av HD/NST Dramat inleddes vid 13-tiden inne på Filbornatippen i Helsingborg. En i personalen såg en okänd man i en av tippens traktorer. När de närmade sig traktorn, hoppade mannen ut. I handen hade han ett vapen, troligen en pistol. Mannen försvann sedan från platsen till fots. Enligt uppgift har ammunition till en startpistol anträffats på platsen. - Det har inte skett någon skottlossning och ingen ska ha kommit till skada, säger Charley Nilsson vid polisens informationsenhet i Helsingborg, till tidningen. En stor polisstyrka samt en helikopter sattes in i jakten. Polisen upprättade också en rad vägspärrar och kontrollerade passerande bilar. En vit lätt lastbil, som tidigare stals vid Filbornatippen och som gärningsmannen tros ha använt, påträffades i Hasslarp vid halvfyratiden på eftermiddagen.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons