Annons
Nyheter

Bergendahls lägger ner City Cash

Grossistfirman City Cash i Hässleholm läggs ner den 31 augusti i år och Apoteksbolaget övertar fastigheten vid Kaptensgatan. Samtliga anställda, ett tiotal personer, kommer att erbjudas jobb av Apoteksbolaget.
Nyheter • Publicerad 19 juli 2002

Bergendahls har alltså nu beslutat att lägga ner sin City Cash vid Kaptensgatan i Hässleholm. City Cashen har sedan årtionden tillbaka varit en inköpskälla för många småbutiker och mindre näringsidkare i nordöstra Skåne. Samtliga anställda, ett tiotal personer, har fått besked om att deras anställning upphör samtidigt som City Cashen läggs ner den 31 augusti i år. Bergendahls operative chef, Peter Lund, säger till Kristianstadsbladet att samtliga anställda kommer att erbjudas anställning av Apoteksbolaget. Bergendahlskoncernen som har sitt huvudkontor och stora grossistlager i Hässleholm, har vid sidan om haft som en extra service till småbutiker och andra försäljningsställen i området, att de kunnat göra sina inköp i Bergendahls City Cash, som de senaste åren varit placerad vid Kaptensgatan i Hässleholm. Text: Ewe Nilsson

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons