Annons
Nyheter

Ännu inget offer i mordgåta i Malmö

Det fanns blodspår i lägenheten och mannen sade till polisen att han hade dödat en person. Men något offer har inte hittats.
Nyheter • Publicerad 12 september 2007

Mannen, som är i 25-årsåldern, ringde själv till polisen i Malmö på tisdagskvällen för att berätta att han hade haft ihjäl en annan person.

Han anhölls misstänkt för mord sedan en polispatrull upptäckt blodfläckar i hans lägenhet i stadsdelen Kroksbäck.

Annons

– Vi har också beslagtagit ett slags vapen, säger polisens informatör Lars-Håkan Lindholm, som dock inte vill avslöja vad för slags vapen det handlar om.

Under onsdagen gjordes fortsatta kriminaltekniska undersökningar av mannens lägenhet och blodet som har hittats ska analyseras snarast möjligt.

I förhör har den anhållne sagt att mordoffret är en annan man och han har också nämnt ett förnamn.

– Men det namnet är så vanligt att vi inte kan dra några slutsatser av det. Här finns många frågetecken, säger Lars-Håkan Lindholm.

Området kring mannens bostad har sökts igenom av hundpatruller och polisen har knackat dörr i jakten på vittnen. Förhören med den anhållne mannen fortsätter.

Han är tidigare känd av polisen, men inte för någon grov kriminalitet. (TT)

Britt Ledberg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons