Annons
Nyheter

50 000 för registrering av trafikskador

Att sent i oktober förklara för sjukvårdsdistrikten att det för nästa år inte finns några extra pengar till projektet att registrera trafikskador ger problem i alla sjukvårdsdistrikten.
Nyheter • Publicerad 27 november 2003

Inget av dem är berett att med så kort varsel se till att registreringen kan fortsätta inom ram för de pengar som distrikten får i budgeten. Sjukvårdsledningen har nu tänkt om. Nordöstra Skånes sjukvårdsdistrikt kommer därför att få 150 000 kronor via hälso- och sjukvårdsledningen centralt. Sydöstra sjukvårdsdistriktet får 50 000 kronor, medan de tre övriga får vardera 200 000 kronor. Från nyår 2004/2005 kommer däremot inga pengar att komma från centralt håll till den fortsatta sjukhusregistreringen av trafikskador, Strada kallat. Text: Gunilla Ingels

Helena Blendberg helena.blendberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons