Annons
Nyheter

42-åring erkänner sexuellt ofredande

Den man som förde bort och drogade en tolvårig flicka i Ängelholm erkände inför domstolen på fredagen att han utsatt henne för sexuellt ofredande.
Nyheter • Publicerad 1 mars 2002

42-åringen är åtalad misstänkt för grov misshandel och sexuellt ofredande. Rättegången som inleddes vid tingsrätten i Helsingborg på fredagen kommer att fortsätta nästa vecka. - Han erkänner sexuellt ofredande, säger mannens advokat Ulf Juhlin till TT. Det var i slutet av förra året som mannen träffade den tolvåriga flickan i centrala Ängelholm. Mannen hade svarat på flickans annons om barnpassning. 42-åringen körde flickan till sin bostad där han drogade henne. Först sju timmar senare körde han hem flickan till föräldrarna. När polisen kort därefter grep mannen hittades en videofilm som visar hur han berör flickan. Enligt TT är mannen också misstänkt för grov våldtäkt av två vuxna kvinnor samt olaga frihetsberövande och förförelse av ungdom.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons