Annons
Nyheter

41-åring misstänks för våldtäkt mot barn

(Uppdaterad). En 41-årig man har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Mannen greps för några dagar sedan av polisen i Ystad. Mannen anhölls i tisdags och har förhörts av polisen.
Nyheter • Publicerad 1 juni 2007

De upprepade sexuella övergreppen ska ha skett mellan september 2006 och 29 maj 2007 i en mindre ort utanför Simrishamn. Polisutredningen är omgärdad med sekretess och detaljerna kring de påståeda övergreppen är ännu inte kända.

- Jag vill inte kommentera något kring utredningen med hänsyn till inblandade parterna, säger Lena Bredstedt, kammaråklagare.

Annons

Det är dock efter förhör med parterna som åklagaren på torsdagen beslöt begära mannen häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Vad som framkommit i förhören eller om den misstänkte gjort några medgivande vill Lena Bredstedt inte heller kommentera.

Häktningsförhandlingarna äger rum under fredagseftermiddagen och kommer med största sannolikhet att hållas bakom stängda dörrar.

Robert Jönson

0411-55 78 69

robert.jonson@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons