Nyheter

35-åring sköts för 1 500 kronor

En 35-årig man hade en skuld på 1 500 efter ett bilköp. Han togs till en öde lada söder om Stidsvig i nordvästra Skåne och sköts med ett hagelgevär i överarmen. Nu åtalas fyra män vid Helsingborgs tingsrätt.
Nyheter • Publicerad 27 april 2004

De åtalas för människorov och grovt rån och dessutom åtalas en av dem för mordförsök, skriver Helsingborgs Dagblad/NST. Händelsen inträffade i maj 2003. Den 35-årige mannen var på besök hos en bekant i Stidsvig. De fyra männen tog honom från en altan och beordrade honom att sätta sig i en bil. Därefter körde de till ladan. Den 35-årige mannen misshandlades, skars med kniv och sedan bestals han på smycken och en plånbok, skriver tidningen. Dessförinnan hade en av männen tagit upp ett dubbelpipigt hagelgevär. Ett skott avlossades ovanför 35-åringens huvud och sedan sköts han i armen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.