Annons
Nyheter

32-åring gripen för mordförsök

(Uppdaterad). En 32-årig man från Malmöområdet greps tidigt på fredagsmorgonen misstänkt för att ha knivhuggit en 29-årig man i en lägenhet i Köpingebro. 32-åringen misstänks för mordförsök.
Nyheter • Publicerad 9 mars 2007

- Skadorna är inte livshotande, men han fördes till lasarettet i Ystad för omplåstring, säger Ewa-Gun Westford, informatör vid polisen i södra Skåne.

Det var i samband med en fest i en lägenhet som knivdramat utspelade sig. Ett hittills okänt antal personer befann sig i lägenheten i Köpingebro. Bråket betecknas av polisen som rejält och den knivhuggne mannen flydde blödande från lägenheten. Exakt vad som förorsakde bråket är inte känt.

Annons

- Vi förhör den misstänkte just nu. Vi har dessutom ytterligare två personer som blivit vittnen till händelsen som kommer att föhöras. Den skadade har vi ännu inte kunnat höra, säger Ewa-Gun Westford.

Den knivskadade mannen var vid tiotiden på fredagen på väg till Lund för att genomgå en rättsmedicinsk undersökning. Det är inte känt om den misstänkte 32-åringen gjort några medgivanden. Enligt vad som hittills är känt ska alkohol ha funnits med i bilden.Länskriminalen har påbörjat en teknisk undersökning av lägenheten.

Robert Jönson

0411-55 78 69

robert.jonson@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons