Annons
Nyheter

23-årig kvinna anmälde gruppvåldtäkt

En 23-årig kvinna från Malmö har anmält att hon natten till onsdagen utsattes för en gruppvåldtäkt. Det uppger Sydsvenskans nätupplaga.
Nyheter • Publicerad 5 april 2002

Vid elvatiden i onsdags ringde kvinnan till polisen och berättade att hon våldtagits av flera män. Kvinnan berättade för poliserna hur hon åkt svarttaxi från Sigtunagatan och att chauffören erbjudit henne att följa med på en fest i Nydala. Kvinnan följde mannen upp i en lägenhet där hon, enligt anmälan, bjöds på sprit och efter ett tag somnade hon. I lägenheten fanns enligt kvinnan två eller tre män utöver chauffören och hon berättade för polisen att männen våldtagit henne. Kvinnan var vid tillfället mycket berusad och kunde inte göra något motstånd. Kvinnan har undersökts av läkare. Resultatet av undersökningen är dock inte klart. Åke Gustafsson är chef för Malmöpolisens spaningsrotel. - Det finns ingen anledning att misstro uppgifterna, säger han till tidningen.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons