Annons
Nyheter

Vissa känslor kan vi aldrig förstå…

Det finns vissa känslor som ingen annan kan förstå eller sätta sig in i om de inte själv har drabbats. I dagens Familjen får ni träffa Björn Wikström som för snart ett år sedan förlorade sin fru och sin ena dotter i en bilolycka.
Nyheter • Publicerad 26 februari 2009
Annika Thunell
Annika ThunellFoto: 

Hans sorg kan vi omöjligt förstå fullt ut. Men trots allt finns det hopp i Björns berättelse. Hans blogg har blivit en succé och han och dottern Ellen har hittat ett vardagsliv som fungerar. Hans historia får mig att känna en otrolig tacksamhet över min egen familj och en viss skam över det i bland bristande tålamodet med barnen.

Så här skrev Björn i sin blogg tidigare i veckan: "Det finns blott en väg till lycka, och det är att upphöra med att bekymra sig över förhållanden som det inte står i vår makt att förändra."

Annons

Tänk om jag kunde leva lite mer efter det…

I dagens Familjen får vi också följa med på både musiklekis och barnkör i Hälsobackskyrkan i Ystad. Och vår reporter Emma Lawesson funderar på varför i all världen hennes son aldrig verkar frysa.

Annika Thunell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons