Annons
Nyheter

Vem blir inte glad av en överraskning?

Just nu är våra barn väldigt mycket inne på överraskningar. De vill både ha överraskningar och ge sådana till mig och min man. Det kan vara stort och smått.
Nyheter • Publicerad 12 februari 2009

I veckan var jag kvar sent på jobbet och när äldste sonen vid sextiden på morgonen kom intassande till oss viskade han direkt "vi har en överraskning till dig, pappa har spelat in oss på film när vi sjunger!".

Det är inte alltid så lätt att vänta med att avslöja de där hemligheterna…

Annons

Alla hjärtans dag är en bra dag för roliga överraskningar. Passa på att göra dina barn, din partner, dina föräldrar eller dina vänner lite extra glada. I Familjen hittar du tips på både hemmagjorda, mumsiga och lite lyxiga presenter.

Februari är också hjärtebarnsmånaden, då Hjärt- och lungfonden uppmärksammar hjärtsjuka barn lite extra. Familjen har träffat Vilma, fyra år och hennes mamma Maria, som berättar om tiden på sjukhuset och oron. Vilma visar också sin gosiga häst Lukas som ibland måste vila eftersom hans hjärta inte heller alltid mår så bra.

Annika Thunell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons