Annons
Nyheter

Praktiska lådor och korgar

Nyheter • Publicerad 16 januari 2009
En röd låda med vita prickar funkar fint för både papper och småsaker.
En röd låda med vita prickar funkar fint för både papper och småsaker.Foto: 
En flätad korg i starkt lila kan man fylla med precis vad man vill. Finns på Världsbutiken i Ystad för 90 kronor.
En flätad korg i starkt lila kan man fylla med precis vad man vill. Finns på Världsbutiken i Ystad för 90 kronor.Foto: 
Tre korgar i en! Trippelkorgarna funkar fint till brev, pysselgrejer eller annat småplock. Finns i massor utav färger på Världsbutiken i Ystad för 185 kronor.
Tre korgar i en! Trippelkorgarna funkar fint till brev, pysselgrejer eller annat småplock. Finns i massor utav färger på Världsbutiken i Ystad för 185 kronor.Foto: 
Varför inte lägga alla dockornas kläder i den här mysiga korgen? 75 kronor på Åhlens.
Varför inte lägga alla dockornas kläder i den här mysiga korgen? 75 kronor på Åhlens.Foto: 
Den här vackra lådan finns i tre olika storlekar och i flera färgställningar. Lådorna kostar 98, 148 och 198 kronor på Rut och Melkers i Ystad.
Den här vackra lådan finns i tre olika storlekar och i flera färgställningar. Lådorna kostar 98, 148 och 198 kronor på Rut och Melkers i Ystad.Foto: 
Boxar i olika storlekar och med varierande mönster finns på Levande hem i Ystad. Grön med röda bilar på finns i tre storlekar och kostar 90, 120 och 150 kronor.
Boxar i olika storlekar och med varierande mönster finns på Levande hem i Ystad. Grön med röda bilar på finns i tre storlekar och kostar 90, 120 och 150 kronor.Foto: 
Pippi bakar pepparkakor tillsammans med Herr Nilsson. Det gör hon på en stor plåtburk från Åhlens. 125 kronor kostar den.
Pippi bakar pepparkakor tillsammans med Herr Nilsson. Det gör hon på en stor plåtburk från Åhlens. 125 kronor kostar den.Foto: 
Den här ljusblå påsen har en blommig insida och är gjord av gamla rissäckar. Finns i en liten och en stor modell. 55 och 105 kronor på Världsbutiken i Ystad.
Den här ljusblå påsen har en blommig insida och är gjord av gamla rissäckar. Finns i en liten och en stor modell. 55 och 105 kronor på Världsbutiken i Ystad.Foto: 
Låda med massor av söta små djur på piggar upp på skrivbordet. 45 kronor på Åhlens.
Låda med massor av söta små djur på piggar upp på skrivbordet. 45 kronor på Åhlens.Foto: 
Ett gäng färgglada krokar passar fint att hänga över dörren till barnens rum. 129 kronor på Ohlssons Basar i Ystad.
Ett gäng färgglada krokar passar fint att hänga över dörren till barnens rum. 129 kronor på Ohlssons Basar i Ystad.Foto: 
Röd låda med vita prickar funkar fint för både papper och småsaker. 55 kronor på Åhlens.
Röd låda med vita prickar funkar fint för både papper och småsaker. 55 kronor på Åhlens.Foto: 
En rejäl bunke i mjuk plast gör det lättare att hålla ordning. Finns i flera färger på Ohlssons basar i Ystad för 69 kronor.
En rejäl bunke i mjuk plast gör det lättare att hålla ordning. Finns i flera färger på Ohlssons basar i Ystad för 69 kronor.Foto: 
Tung och guldskimrande krok med kunglig touch finns hos Rut och Melkers i Ystad för 49 kronor.
Tung och guldskimrande krok med kunglig touch finns hos Rut och Melkers i Ystad för 49 kronor.Foto: 
Supersöt knallröd kaninkrok gör en glad. 35 kronor på Åhlens.
Supersöt knallröd kaninkrok gör en glad. 35 kronor på Åhlens.Foto: 
Den här stora ljuvliga tygpåsen är plastad på insidan och funkar även fint att hänga på väggen. 380 kronor på Rut och Melkers i Ystad.
Den här stora ljuvliga tygpåsen är plastad på insidan och funkar även fint att hänga på väggen. 380 kronor på Rut och Melkers i Ystad.Foto: 
Text: Annika Thunell Bilder: Anette Sjöstrand
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons