Annons
Nyheter

Pittoreskt sommarland med lugnet kvar

Tosselilla sommarland är för många ett givet utflyktstips på sommaren. Inte bara för dem som bor i regionen utan även för turister och boende i västra Skåne.
Nyheter • Publicerad 19 juni 2008

Här kan barn (och vuxna) verkligen härja loss.

Samtidigt finns en charm och ett lugn över sommarlandet som inte infinner sig på andra tivoli eller marknader. Attraktionerna är inte packade på varandra som på många andra ställen, utan här förflyttar man sig från en karusell eller fritidsaktivitet till en annan.

Annons

När man klarat av tivolibiten, tarzanskogens slingor, hoppslotten och studsmattorna, lilla djurparken, kanoter och båtar, bollhavet och alla sorters bilaktiviteter är det inte dumt att ägna några timmar åt vattenlandet med en rad olika rutschbanor och barnpooler.

Familjen kan också slå sig ner vid färdiga grillplatser, äta i restaurangen eller picknick på de jättelika gräsytorna.

Och tack vare att det bara är ett ingångspris kan barnen åka hur många turer de vill eller hoppa så mycket de vill på studsmattan utan att man som förälder behöver begränsa och styra.

Enda hindret är tiden. Timmarna förflyter som i ett nafs och för den familj som tar det lugnt är det svårt att hinna med allt på en dag...

Jessica Ziegerer

Öppettider: Stängd i midsommarhelgen. Till och med den 30 juniöppet klockan. 10-17, 1 juli – 24 augusti öppet klockan 10-18.

Entré: Vuxen 190 kronor, barn under en meter 20 kronor, barn över en meter 140 kronor.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons