Annons
Nyheter

Perfekt mode för gravida

Modet just nu är som gjort för att vara gravid i. Tunikor och stora stickade koftor är mysiga att bädda in magen i. Familjen visar här gravidmode bestående både av mammakläder och vanliga plagg. Modell är Jenny Wilör från Gislövs läge.
Nyheter • Publicerad 26 oktober 2007
Lyxigt höstlig blir Jenny i grått och rosa. Mössan kostar 99,50 kronor, halsduk 120 kronor, festtopp 200 kronor och rosa kofta 160 kronor. Allt från Vero moda.
Lyxigt höstlig blir Jenny i grått och rosa. Mössan kostar 99,50 kronor, halsduk 120 kronor, festtopp 200 kronor och rosa kofta 160 kronor. Allt från Vero moda.Foto: 

– Jag har tänkt mycket på att köpa kläder som jag kan använda även efter barnet är född, säger Jenny Wilör.

Hon väntar sitt första barn i januari, en flicka har hon och fästmannen Mattias Flisborn tagit reda på.

Annons

– Vi väljer mellan fyra namn. Jag tror inte vi bestämmer oss förrän hon är här. Då märker vi vad hon passar som.

Nu går Jenny hemma och vilar på grund av sammandragningar och tittar på medan sambon renoveras deras hus i Gislövs läge. Gott om tid att shoppa kläder med andra ord!

– Men det är svårt att hitta fina mammakläder tycker jag. Då är det tur att modet just nu fungerar bra för gravida. Det finns ju många fina tunikor att välja mellan.

Sofia Bergström

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons