Annons
Nyheter

Grattis till lille Mileo

Oliver Lazarevski och Jessica Sjöstrand är nyblivna föräldrar till Mileo.
Nyheter • Publicerad 27 juni 2009
Foto: 
Oliver Lazarevski och Jessica Sjöstrand, Trelleborg, blev den 8 juni föräldrar till Mileo. Vid födseln på Ystads BB vägde han 3465 gram och var 53 cm lång. Timothy sex år och Thelma tre år har fått en liten bror.
Oliver Lazarevski och Jessica Sjöstrand, Trelleborg, blev den 8 juni föräldrar till Mileo. Vid födseln på Ystads BB vägde han 3465 gram och var 53 cm lång. Timothy sex år och Thelma tre år har fått en liten bror.Foto: 

Vad är största skillnaden på att komma med hem sin förstfödde och med barn nummer tre?

– Innan hade man lite tid för sig själv, nu har man ingen alls känns det som, svarar Jessica spontant och tillägger:

Annons

– Och så packningen. Man drar sig nästan för att åka någonstans för att det blir så mycket packning.

– Jag har gått från att vara åsna till att bli packåsna, skrattar Oliver.

– Och så har jag ständigt dåligt samvete och känner att jag måste ägna mig åt Timothy och Thelma så fort Mileo sover. Men jag tror inte att barnen tänker så, tillägger Jessica.

Ja, hur har storsyskonen välkomnat den nye familjemedlemmen?

– Timothy är jättestolt och tittar på honom hela tiden. Thelma är som en liten extramamma och vill hjälpa till med allt, men hon är ju ganska liten så jag får stoppa henne ibland, säger Jessica.

Hur kom ni på namnet. Mileo är ju lite ovanligt.

– Först tänkte vi döpa honom till Milo, men så googlade vi lite på unika namn, USA har rätt bra namnsidor, och hittade Mileo. Sedan kollade vi på namnstatistik och då fanns det ingen Mileo i Sverige så då fick det bli det. Han heter Lorenzo i andra namn och vi tyckte att det passade bra ihop, förklarar Oliver.

Vad har familjen för sommarplaner?

– Vi ska till Köpenhamns zoo och så ska vi bo på hotell i Travemünde några nätter. Vi kände att vi måste göra något, förklarar Jessica och tillägger: det är tänkt att det ska vara semester.

Vad gör lille Mileo nu då?

– Han sover mest. Han tycker om att ha ljud omkring sig och höra sina syskon. Bäst sover han i köket. Lägger vi honom i ett eget rum och stänger dörren vaknar han med en gång, avslutar Jessica.

Johan Silfversten Bergman
Nilla Olsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons