Annons
Nyheter

Fem festliga kalasteman

Nyheter • Publicerad 13 juli 2007
Foto Janerik Henriksson / SCANPIX Code 50010
Foto Janerik Henriksson / SCANPIX Code 50010Foto: 

Cykelkalas

Uppmana kompisarna att ta med hjälm och tvåhjuling. Gör en tipsrunda med trafikmärken som barnen får cykla, ha stopp med dricka och kanelbullar efter halva sträckan. Plocka fram brädor och koner och låt barnen skapa en hinder-bana att köra runt på. Ha en tävling, vem kan cykla en sträcka långsammast!

Annons

Strandkalas

Samlas på stranden och grilla något gott! Bygg ett stort sandslott tillsammans. Avsluta med ett dopp i havet om årstiden tillåter.

Frukostkalas

Skicka en tandborste som inbjudan. Ät nybakade scones med mjölkdrinkar eller juice till.

Skapande kalas

Måla på t-shirts eller muggar. Blås färg över papper eller låt kulor rulla i en stor kartong där ni lägger papper i botten och ringlar färg på. Ät hemmagjord glass på små portionsyoggi.

Matlagningskalas

Om barnen är få och lite äldre kan de själva få laga sin middag, till exempel tacos där många ingre-dienser behöver förberedas.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons