Annons
Nyheter

Anna Hertzman kommer till Palmfestivalen

Artisten från Skurup, som är känd för sina personliga texter, kommer till Rådhustorget på fredagen. Därmed är alla artister klara inför Palmfestivalen.
Nyheter • Publicerad 15 juli 2013
Anna Hertzman kommer att stå för ett av de mer lugna inslagen på festivalen.
Anna Hertzman kommer att stå för ett av de mer lugna inslagen på festivalen.Foto: Mark Hanlon

På fredagen den 30 augusti blir det lugnt och personligt på Rådhustorget. Artisten Anna Hertzman från Skurup spelar och sjunger.

– Vi ville ha något nytt och intressant. Anna Hertzman kändes perfekt. Vi tror att hon kan tilltala en bred publik i alla åldrar. Det är inte alla som vill röja utan några kanske vill sitta och lyssna i lugn och ro också, säger festivalgeneralen Mia Melander.

Annons

Anna Hertzman har släppt låtar sedan 2006 och spelats flitigt på lokal radio sedan dess. Några av hennes singlar är ”Om jag vore du”, ”Alla män” och ”Din röv”. Sedan snart ett år tillbaka driver hon sitt eget skivbolag.

– Vi tyckte det var coolt med en tjej som kör sitt eget race. Anna Hertzman har vi velat boka länge men vi visste inte vilket forum som var bra innan. Vi är därför nöjda med Rådhustorget, det är en fin plats, säger Mia Melander.

Hur går det med förberedelserna i övrigt?

– I och med denna bokning är det mesta klart. Nu återstår mest att sy ihop det sista. Bestämma vem som ska göra vad och var alla ska vara. Det blir bra, särskilt med Alcazar på lördag.

Fotnot: Palmfestivalen pågår 30-31 augusti, med smygstart även den 29 augusti.

Lisa Kron
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons