Annons
Nyheter

”Vårt parti har en god ekonomi”

För en vecka sedan skrev du en artikel, i vilken du ifrågasatte Söderslättspartiets möjligheter att platsa i fullmäktige.
Nyheter • Publicerad 8 september 2010

Jag vill i detta svar beskriva styrkan i vårt parti och den politik vi erbjuder på följande sätt:

Vi har ett mailregister med drygt 1 400 intresserade/sympatisörer, som vi lätt kan nå.

Annons

Vi har också tillgång till ”Bevara Söderslätts” nätverk med drygt 450 personer. Vi har dessutom ett väldigt starkt stöd i många delar av vår kommun.

Vi har en fullspäckad valsedel med 48 bra kandidater, där samtliga har förstått Spjutspetsskolans brister och problem samt Hamnbolagets mycket dåliga ekonomiska ställning.

Många av våra kandidater är välkända profiler i Trelleborg och många är väldigt kompetenta.

Vi för en politik, som vi är stolta över, och som vi tror att trelleborgarna kommer att uppskatta. Där vår politik/våra visioner om arbetsplatser, vården, skolan, hamnen, fritiden och Söderslätt är i fokus.

Vi har två mycket duktiga ”infoproffs” och följaktligen producerar vi trycksaker med hög kvalitet.

Vi har en välfungerande ”brevbärareorganisation”, som täcker nästan hela Trelleborgs kommun.

Vårt parti har en god ekonomi och därför goda resurser att sätta in i valrörelsens slutspurt.

Med tanke på den politiska situationen i vår kommun, så behövs det ett tvärpolitiskt alternativ, som kan verka för ett enat Trelleborg och för trelleborgarnas bästa – Söderslättspartiet!

Lars-Olof Flink

Söderslättspartiet

Annons

Svar:

När jag skrev om Söderslättspartiet utgick jag från partiprogrammet och TA:s opinionsundersökning där partiet fick ett försumbart stöd. Därav drog jag slutsatsen att det var en rejäl uppförsbacke för partiet att nå en plats i fullmäktige.

Lars-Olof Flink skriver att Söderslättspartiet verkar för ett enat Trelleborg. Det är ett bra mål men jag tvivlar på att Söderslättspartiet är det rätta partiet. Vad som saknas i dag är en viss ödmjukhet inför den verklighet vi lever i.

Mattias Karlsson

Politisk redaktör

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons