Annons
Nyheter

Finns det några snälla ...?

På självaste julafton får även partiledarna julklappar med rim. God jul önskar ledarredaktionen.
Nyheter • Publicerad 24 december 2013
Annie du lyser inte som förr, se upp – du kan hamna bak riksdagens dörr, en ny metod du kan behöva, det finns många nya saker att pröva, om smajlet inte funkar för att motivera, hota med denna så blir rösterna flera. (En pistol)
Annie du lyser inte som förr, se upp – du kan hamna bak riksdagens dörr, en ny metod du kan behöva, det finns många nya saker att pröva, om smajlet inte funkar för att motivera, hota med denna så blir rösterna flera. (En pistol)Foto: 
Göran du får oss ofta att skratta, men sällan din politik går att fatta, kanske du ska lägga om taktiken, gör som Alf och satsa på etiken, här får du en bok som handlar om detta, fråga Ribbing om det är den rätta. (En etikbibel)
Göran du får oss ofta att skratta, men sällan din politik går att fatta, kanske du ska lägga om taktiken, gör som Alf och satsa på etiken, här får du en bok som handlar om detta, fråga Ribbing om det är den rätta. (En etikbibel)Foto: 
Nu när lilljimmie har tittat ut, får det med tramset helt vara slut, den lille kan inte hjälpa att han läcker, men polarna i partiet är det dags att du väcker, kanske kommer de att gnälla och knorra, här ett paket som håller dem torra. (Ett paket blöjor)
Nu när lilljimmie har tittat ut, får det med tramset helt vara slut, den lille kan inte hjälpa att han läcker, men polarna i partiet är det dags att du väcker, kanske kommer de att gnälla och knorra, här ett paket som håller dem torra. (Ett paket blöjor)Foto: 
Käre lille Jan, nu är det äntligen dopparedan, så sluta med din klagovisa, över det lutande tornet i Pisa, byt genast till en gladare sång, men drick inte hela röret på en endaste gång. (En flaska Teacher’s whisky)
Käre lille Jan, nu är det äntligen dopparedan, så sluta med din klagovisa, över det lutande tornet i Pisa, byt genast till en gladare sång, men drick inte hela röret på en endaste gång. (En flaska Teacher’s whisky)Foto: 
Stefan du är en riktig karl, nu vill du bli rikets nye jarl, men vem ska då sköta hus och hem, när arbetsdagen blir längre än till fem, här är någon som kan ansa dina rosor, medan du övar på dina solidaritetsglosor. (Ett rutavdrag)
Stefan du är en riktig karl, nu vill du bli rikets nye jarl, men vem ska då sköta hus och hem, när arbetsdagen blir längre än till fem, här är någon som kan ansa dina rosor, medan du övar på dina solidaritetsglosor. (Ett rutavdrag)Foto: 
Jonas – du hatar vinst och älskar skatt, för oss andra blir det inte kvar ett skvatt, låt oss hoppas att du inte får bestämma, då du sista droppen ur oss vill klämma, Östermalmsvåningen får du ordna som du vill, varsågod: två verktyg du väl känner till. (Hammare och skära)
Jonas – du hatar vinst och älskar skatt, för oss andra blir det inte kvar ett skvatt, låt oss hoppas att du inte får bestämma, då du sista droppen ur oss vill klämma, Östermalmsvåningen får du ordna som du vill, varsågod: två verktyg du väl känner till. (Hammare och skära)Foto: 
Fredde, du sitter där ensam på din topp, saknar någon som kan höja ditt hopp, nu har du inte längre någon klippa, och vi kan inte fixa en ny Filippa, när det känns tomt i ditt Sagerska palats, kan denna Fido ändå fylla upp en plats. (Ett sällskapshund)
Fredde, du sitter där ensam på din topp, saknar någon som kan höja ditt hopp, nu har du inte längre någon klippa, och vi kan inte fixa en ny Filippa, när det känns tomt i ditt Sagerska palats, kan denna Fido ändå fylla upp en plats. (Ett sällskapshund)Foto: 
Åsa och Gustav, äntligen de grönas tur, lova nu att ingen av er blir sur, sanningen är att ni inte håller samma klass, en av er är snäll – den andra skärande vass, då passar denna hjulande sak, där en sitter fram å den andra bak. (Tandemcykel)
Åsa och Gustav, äntligen de grönas tur, lova nu att ingen av er blir sur, sanningen är att ni inte håller samma klass, en av er är snäll – den andra skärande vass, då passar denna hjulande sak, där en sitter fram å den andra bak. (Tandemcykel)Foto: 
Mattias Karlsson
Ledarredaktionen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons