Annons
Nyheter

Två anhållna för stöld från restaurang

Två män i 25–30-årsåldern har anhållits misstänkta för stöld. De ska ha tagit sig in i en restaurang på Falsterbovägen i Höllviken och där plockat på sig personalens tillhörigheter från ett omklädningsrum.
Höllviken • Publicerad 9 februari 2018

– De har tagit sig in via någon bakväg och tagit pengar, nycklar och andra saker, säger Joakim Sjöberg, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Ystad.

En av brottsrubriceringarna är även tillgrepp av fortskaffningsmedel, då det verkar som att de har tagit ett par bilnycklar och sedan flyttat bilen.

Annons

– Den hittades 50 meter ifrån var ägaren parkerade den, och nycklarna är borta. Det kan ju vara så att de bara flyttade den för att sedan komma tillbaka och hämta den, säger Joakim Sjöberg.

De misstänkta kunde gripas vid 21-tiden på torsdagskvällen efter att ett vittne sett personerna lämna restaurangen i en bil, varpå denna bil sedan stannades av polisen.

I bilen hittades personalens tillhörigheter. Enligt polisanmälan bland annat kort och kontanter, totalt 3 500 kronor.

Fredrik TanoSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons