Annons
Nyheter

Tre skadade i Malmö – misstänkt mordförsök

Polisen utreder misstänkt försök till mord samt försök till grovt rån i Malmö.
Malmö • Publicerad 17 september 2019
Polisen har spärrat en misstänkt brottsplats i Malmö.
Polisen har spärrat en misstänkt brottsplats i Malmö.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var vid 22-tiden på måndagskvällen som tre skadade män kom in till Skånes universitetssjukhus Malmö. En av dem ska ha haft en skottskada medan de andra två skadats av tillhyggen, enligt polisen som uppger att skadorna inte är livshotande.

Polisen gjorde utredningsåtgärder på sjukhuset och förmodar på morgonen att brottsplatsen är på Ramels väg på öster i Malmö. Där har det varit avspärrat medan en teknisk undersökning gjorts. Den ska ha gett vissa fynd, enligt polisen som nu tagit bort avspärrningarna.

Annons

Enligt Region Skåne är en man i 45-årsåldern allvarligt skadad medan två män i 20-årsåldern har vad som beskrivs som lindriga skador. De ska ha tagit sig till sjukhuset i en privat bil som polisen har tagit i beslag för undersökning.

På tisdagsmorgonen är ingen person misstänkt. Två av de tre skadade har skrivits ut från sjukhuset.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons