Annons
Nyheter

Ny skjutning i Malmö – ung man skottskadad

Ännu en skjutning inträffade i Malmö under torsdagskvällen. En ung man skottskadades och polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.
Malmö • Publicerad 9 augusti 2018
Polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen.
Polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen larmades till stadsdelen Kirseberg vid 20.45 där flera personer hade hört skottlossning. Samtidigt fick polisen uppgifter om att en skottskadad man hade tagits till akuten i Malmö i en privat bil.

Den misstänkta brottsplatsen har spärrats av och kriminaltekniker ska undersöka platsen. Polisen spårade under kvällen med hund och genomförde dörrknackning i området för att samla in vittnesuppgifter. Två personer ska ha lämnat platsen på moped efter skjutningen, enligt vad vittnen har berättat för polisen.

Annons

En polispatrull skickades till Universitetssjukhuset i Malmö. Den skottskadade mannen, som är i 20-årsåldern uppges vara lindrigt skadad. Han vill inte medverka i den fortsatta utredningen, uppger polisen på sin sajt.

Ytterligare en plats som kan knytas till händelsen har spärrats av och ska undersökas av tekniker.

Ingen person är misstänkt sent på torsdagskvällen.

Niklas Steuernagel
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons