Annons
Nyheter

Två olyckor på E 6 – tre till sjukhus

På tisdagseftermiddagen kom larm om två olika olyckor på E 6. Vägen stängdes vid 15-tiden av i norrgående riktning mot Malmö och var avstängd under en dryg timme. Enligt polisen har tre personer förts till sjukhus.
Vellinge • Publicerad 3 december 2019
Arkivfoto.
Arkivfoto.Foto: Johan Nilsson/TT

Båda larmen kom strax före klockan 15. Det rådde först viss förvirring kring var olyckorna hade skett men enligt Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisen, så inträffade båda två i höjd med trafikplats Västra Klagstorp.

Totalt uppges tre personbilar och en lastbil ha varit inblandade. Två bilar har fått bärgas från olycksplatsen. Totalt ska tre personer har fått föras i ambulans till sjukhus.

Annons

– Men jag känner inte till något om hur skadade dessa är, säger Rickard Lundqvist.

E 6 stängdes av i höjd med trafikplats Vellinge norra. Vid 16.15-tiden meddelade Trafikverket att vägen öppnats igen.

Även under tisdagsmorgonen inträffade en olycka på ungefär samma sträcka. Då kolliderade två personbilar mellan trafikplats Vellinge norra och Västra Klagstorp.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons