Annons
Nyheter

Ny info om tågstoppet

Störningarna på tågtrafiken i Skåne, efter att en kontaktledning rivits ner och ett ställverk brunnit i Sösdala, fortsätter under helgen.
Skåne • Publicerad 20 juli 2019 • Uppdaterad 22 juli 2019
Foto: Bosse Nilsson

Tidigast klockan 19 på söndagen beräknas tågen gå som vanligt igen.

Så här skriver Trafikverket om lördagens trafik vid midnatt mot lördagen:

Annons

”Öresundståg på linjen Malmö-Karlskrona är inställda på delsträckan Malmö-Kristianstad. Öresundståg på linjen Malmö-Kalmar är inställda på delsträckan Malmö-Hässleholm. Bussar ersätter i pendeltrafik på följande sträckor:

Malmö-Hässleholm-Malmö via Lund, Eslöv och Höör.

Hässleholm-Kristianstad-Hässleholm.

Pågatåg på linjen Hyllie-Kristianstad är inställda på delsträckan Höör-Hässleholm i båda riktningarna. Bussar ersätter inställda tåg via Tjörnarp och Sösdala .

SJ Snabbtåg på linjen Malmö-Stockholm är inställda på delsträckan Malmö-Hässleholm i båda riktningarna. Info om ersättningstrafik lämnas av SJ.

Snälltågen mellan Malmö och Stockholm kör på en annan bana mellan Lund och Hässleholm i båda riktningarna. Räkna med längre restid.

Observera att ersättningsbussarna är beställda och inte bekräftade i skrivande stund. För mer information om hur just din resa påverkas kontakta ditt tågbolag.”

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons