Annons

Nattens händelser i Skåne

Det har varit en natt utan större polisiära händelser i Skåne.
Publicerad 27 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Strax innan 06 på fredagsmorgonen voltade en personbil av vägen mellan Ystad och Stora Herrestad i Södergående riktning. Enligt polisen hamnade bilen ute på en åker.

En ung man fördes till lasarettet i Ystad. Han har lindriga skador skriver region Skåne på sin hemsida.

Annons

Trafikverket räknar med att trafiken förbi platsen ska flyta på som vanligt igen vid klockan 07.

Räddningstjänsten larmades om en gräsbrand på en adress utanför Anderslöv under natten.

Inringaren lyckades dock själv släcka branden så när räddningstjänsten kom till platsen kontrollerade de att branden verkligen var släckt.

Polisen fick på torsdagskvällen ett larm om att en person hade blivit påkörd i Tomelilla. Det är dock oklart om en trafikolycka verkligen har skett, så den drabbade personen var berusad.

– Det fanns ingen bil kvar på platsen. Han kan ju ha ramlat och slagit sig eller någonting, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen i region Syd.

Mannen ska ha varit talbar och vid medvetande och fördes till sjukhus för vård.

Hästveda, Hässleholms kommun, fick årets toppnotering i utomhustemperatur i landet under torsdagen med 34,6 grader, det skriver TT. Det tidigare rekordet på 34,4 grader, sattes i Uppsala den 16 juli. Under fredagen ska det fortsätta vara varmt men i helgen kan temperaturen sjunka på grund av att det väntas regn över landet.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons