Annons

Nattens händelser i Skåne

Det har varit en lugn natt i Skåne.
Publicerad 26 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två män greps under natten i Hörby. De ska ha bråkat med kniv enligt polisen och båda är misstänkta för försök till grov misshandel. Ingen person ska dock ha kommit till skada. De båda männen anhölls efter förhör.

En man i Helsingborg ringer polisen under natten och berättar att han blivit rånad av tre okända gärningspersoner.

Annons

Mannen har själv tagit sig till sjukhus efter att ha blivit utsatt för sparkar och slag och polisen möter upp honom för att skriva en anmälan. Mannen har blivit rånad på plånbok och mobil, skriver polisen på sin hemsida.

Två personer har fått föras med ambulans till sjukhus efter en singelolycka i Övraby i Tomelilla kommun. Larmet om att en personbil kört in i ett träd kom strax innan 22 på onsdagskvällen.

Olyckan skedde i låg hastighet och polisen misstänker inget brott bakom händelsen.

Det rådde begränsad framkomlighet på olycksplatsen fram till strax efter 23, enligt Trafikverket. De två som fördes till sjukhus ska inte ha haft några allvarligare skador, enligt polisen.

Det har även skett ett par inbrott i Skåne län under natten. Ett i en bostad i Helsingborg, där det bland annat har stulits datorer, och ett i en butik i Eslöv, där det är okänt vad som har tagits.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons