Annons
Nyheter

Två anhållna efter knivattack i Trelleborg

En person attackerades med kniv i Pilevall under natten mot lördagen. Två personer är anhållna.
Trelleborg • Publicerad 26 augusti 2017 • Uppdaterad 27 augusti 2017

Polis skickades till bostadsområdet Pilevall vid ettiden natten mellan fredagen och lördagen. Enligt uppgift hade en man blivit skadad vid ett knivbråk.

När polisen kom fram hade den skadade fått hjälp av privatpersoner. Han fördes till sjukhus med ambulans där han sedan opererades.

Annons

– Efter uppskattningsvis en timmes utredningsarbete och inre spaning grips en misstänkt gärningsman och en bil tas i beslag för teknisk undersökning, sa Calle Persson på polisens ledningscentral på lördagsmorgonen.

Den misstänkte och ytterligare en person anhölls under lördagen, uppger polisen, som kommer att hålla fortsatta förhör med de inblandade och vittnen under helgen. Av utredningstekniska skäl vill polisen i nuläget inte avslöja fler detaljer i ärendet.

De anhållna är för närvarande misstänkta för försök till mord respektive försök till grov misshandel.

Samtliga inblandade är män i 20-årsåldern.

Per Lidholm
Magnus Grunnon
Niklas Steuernagel
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons