Annons
Nyheter

Misstänkt blottare gripen i Malmö

Under torsdagskvällen greps en man i Malmö, misstänkt för att ha blottat sig för flera unga kvinnor/flickor under dagen.
Malmö • Publicerad 16 november 2018
Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Bilden är tagen i ett annat sammanhang.Foto: Johan Nilsson/TT

Mannen kunde gripas i Limhamn efter att en kvinna larmat om att en man blottat sig för henne i Limhamn. Polis kom till platsen och mannen kunde gripas i närheten.

Under torsdagen fick polisen in fem liknande ärenden runt om i Malmö, och mannen är nu misstänkt för samtliga fall. I ett av fallen är brottsrubriceringen sexuellt ofredande.

Annons

– Jag vill inte gå in på detaljer, men tillvägagångssättet är liknande och det är antingen kvinnor eller flickor som är utsatta, säger Rickard Lundqvist, informatör på polisregion Syd, till Sydsvenskan.

Polisen utesluter inte att fler kan vara utsatta för liknande brott och vill därför komma i kontakt med utsatta personer eller vittnen till liknande händelser.

Den gripne mannen är i 35-årsåldern

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons