Annons
Nyheter

Medan du sov: Här är nattens händelser

Publicerad 20 februari 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Strax efter midnatt kom ett larm om en singelolycka på Skolvägen i Bromölla. På platsen har en bil kört av vägen och voltat. När räddningstjänsten kom fram till platsen låg bilen på taket.

– Det har inte blivit några personskador i den olyckan. Ambulansen har varit på platsen men ingen är avförd till sjukhus. Bilen ska ha kört över en kant och sedan hamnat upp och ned, säger Michael Sivenbring, teamledare på SOS alarm.

Annons

Det var när polisen signalerade åt mannen att stanna som han valde att lämna platsen i hög hastighet.

– Det stämmer att det är en bil som försöker köra ifrån en radiobil. Vi gör ett efterföljande en tid, men det rör sig inte om någon jaktsituation, säger Emil Johnsson inre befäl på polisen i Kristianstad.

Den 9 februari stals en dyrbar bil i samband med ett villainbrott i Åhus. Polisen hittade till slut bilen i Båstad och ägaren trodde att han skulle få tillbaka den.

Nu rapporterar bland annat Hallandsposten och Expressen att bilen stulits igen. Den nya stölden ska ha skett vid den verkstad i Laholm dit bilen bärgats.

Tjuvarna ska ha klippt upp staketet till området och därefter kunnat köra iväg med bilen.

– Den är nyckelkörd. Det är rätt troligt att det är samma tjuvar, säger Jan Jönsson på Larholmspolisen till Hallandsposten.

Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons