Annons
Nyheter

Medan du sov: Här är nattens händelser

Både bränder och slagsmål i Malmö. Här är nattens skånska nyheter.
Publicerad 8 april 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Sex personer omhändertogs av polisen efter ett stor bråk på Sigtunagatan i Malmö, sent under söndagskvällen. Vid bråket ska de inblandade varit beväpnade med både hammare och knivar.

Enligt polisen ska ingen person ha skadats allvarligt i slagsmålet. När personerna skulle gripas satte de sig till motvärn mot poliserna. Det gör att polisen upprättat anmälningar om våldsamt motstånd.

Annons

Vid klockan ett i natt kom ett larm om en lägenhetsbrand i stadsdelen Lindesborg i Malmö. När räddningstjänsten kom fram var branden fullt utvecklad.

Brandmännen lyckades släcka branden men flera av grannlägenheterna uppges ha blivit rökskadade. Det finns inga uppgifter som några personskador.

Någon eller några personer har slagit sönder flera fönsterrutor på Dalaskolan i Bromölla. När polisen kom till platsen, strax efter midnatt, såg man att minst sju rutor förstörts.

Gärningsmännen ska också slagit sönder rutor på en närliggande förskola.

Det finns inga misstänkta för brottet. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

En man försökte råna en kvinna på hennes cykel i Lund. Kvinnan ska dock ha satt sig i motvärn. Till slut gav rånaren upp och sprang från platsen.

Kvinnan har inte kommit till fysisk skada. Polisen har upprättat en anmälan om försök till rån.

Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons