Annons
Nyheter

Man misshandlad med slagträ

En 20-årig man i Trelleborg blev under natten slagen med ett baseballträ och sparkad av flera gärningsmän. Han fick föras till sjukhus med ambulans
Trelleborg • Publicerad 1 oktober 2017
Foto: Johan Nilsson/TT

Det var under natten mot söndagen som polis larmades till Hedvägen. Där hade en 20-årig man gått med sin flickvän efter att ha varit på en fest.

– De gick tillsammans och flickvännen knuffar till honom, de hade blivit osams om någonting. Då kör en bil upp och stannar intill. Någon skriker: ”Jag ska döda dig”. Sedan försvinner bilen, berättar Magnus Swall, inre befäl vid Ystadspolisen.

Annons

Men bilen kommer tillbaka efter bara några minuter, enligt de uppgifter som 20-åringen kunnat ge till polisen.

– Det hoppar ut tre till fyra personer och man öppnar bagageluckan, tar ut ett baseballträ, säger Swall.

Mannen blir slagen i huvudet.

– Effekten blir att han tappar balansen och faller till marken och där får han även ta emot sparkar.

Mannen fick föras till sjukhus med ambulans, men polisen har alltså kunnat prata med honom och få vissa uppgifter. Signalementet på de för 20-åringen helt okända männen som misshandlade honom är dock mycket vaga. De tros vara mellan 18 och 22 år.

Under natten fanns ingen misstänkt gripen. Händelsen rubriceras som grov misshandel

Per LidholmSkicka e-post
Sigrid NurboSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons